Jak co roku serdecznie zapraszamy na BAL SYLWESTROWY , gdzie królować będzie
dobra muzyka , pyszne jedzenie i niepowtarzalna atmosfera.
MENU
PRZYSTAWKA : Polenta z musem z pieczonych grzybów i chipsem z parmezanu
DANIE GŁÓWNE : Pierś z kaczki w sosie malinowo-rozmarynowym z gratinem ziemniaczanym i modrą kapustą.
DESER : Parfait z białej czekolady na puree z mango
BUFET ZIMNY
- Sałatka grecka
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z brokułami i serem feta
- Patery serów rodzajowych
- Patery wędlin i kiełbas
- Mięsa pieczone
- Galaretki wieprzowe
- Jajka w sosie tatarskim
- Tymbaliki drobiowe
- Śledzie tradycyjne
- Pasztet z żurawiną
- Mini tortilla
- Owoce
- Marynaty domowe
- Sosy do wędlin (czosnkowy, chrzanowy)
- Pieczywo
BUFET SŁODKI
- 5 rodzajów ciast
- Mini deserki
- Galaretki owocowe
DANIA CIEPŁE :
- Bogracz wieprzowy– DANIE SERWOWANE
NAPOJE :
1. kawa , herbata , woda , soki 100 % , napoje gazowane - bez limitu
ALKOHOL :
Toast noworoczny : lampka Prosecco
0,5 l wódki na parę
W programie losowanie nagród .
Rezerwacji można dokonać dzwoniąc na nr 12/267-31-92 lub 509-681-204
Cena regularna : 450 zł /os
375 zł/os - obowiązuje dla biletów zakupionych do 1.12
Zakupione bilety nie podlegają zwrotowi.